Over


Welkom op mijn kleine stukje web waar creativiteit tot leven komt en verbeelding grenzeloos is.
Op 8-jarige leeftijd kwam ik voor het eert in aanraking met polymeerklei. 
De moeder van een buurtgenootje 
maakte kleine kleertjes van klei die in een lijstje werden opgehangen.

Sindsdien heb ik mijzelf ondergedompeld in de wereld van polymeerklei. Elk stukje klei zorgvuldig geconditioneerd om er uiteindelijk een vorm van herkenning uit te krijgen.

Jaren later, na voltooide opleidingen en een omweg door het leven, keerde ik terug naar de wereld van klei. Het was een reis van ontdekking en zelfexpressie, waarbij het even duurde voordat een unieke artistieke identiteit werd gevonden. Maar met toewijding, doorzettingsvermogen en een ontembare creatieve geest, vond ik uiteindelijk mijn eigen stem in klei.

De grootste inspiratiebron zijn de wonderen van de natuur, waar planten en dieren zich in alle seizoenen hullen in prachtige kleuren. Voor mij is elke creatie een viering van de rijke diversiteit en de serene schoonheid die de aarde omringt. Van een klein muisje dat een vlinder ontmoet tot een majestueus hert dat rust vindt in het mos, elk stuk ademt de essentie van het natuurlijke leven. Vogels verschuilen zich graag tussen de bloeiende bloemen. Met een liefdevol oog voor detail en een diepe verbondenheid met de wereld om ons heen.

Graag daag ik mijzelf mezelf uit om buiten mijn comfortzone te treden en te putten uit onverwachte bronnen. Van Kawaii en oorbellen tot mythische wezens. Elke nieuwe inspiratie opent de deur naar een wereld van eindeloze mogelijkheden. Op de blog van Goedkoopstehobby! schrijf ik stap voor stap tutorials van deze kleine polymeerklei projecten.


Cindy

Reacties

Instagram